bookblog.ro

---

Nu e o poveste : Masa de Crăciun livrată acasă

Scris de • 13 December 2012 • in categoria Articole Speciale

Dragi cititori și cititoare, acum , atât de aproape de Crăciun , trebuie să ne gândim și la aspectele pragmatice ale sărbătorii. Și nimic nu e mai solicitant și nu ocupă mai mult din prețiosul timp dedicate cititului, decât pregătirile pentru Masa de Crăciun. Doar că acum există o soluție ca în povești pentru a te bucura de bucate tradiționale care vin direct la tine acasă.

Bucătarii de la OalaCuBunătăți forfotesc ca în cuhniile împărătești pentru ați pregăti sarmaluțe din porc și pui, piftii de curcan sau porc, plăcinte delicioase și multe alte bunătăți ce îți vor umple masa din seara de Craciun.

Poți alege să comanzi preparatele individual sau te poți bucura de meniurile speciale precum „Masa noastră românească" ce conține o oala de ciorbă de potroace (2,4kg.), 2 salate de boeuf (1,8kg. fiecare), 2 piftii de porc (1,4kg.), 2 oale pline de sărmăluțe din pui (în total 54 de bucăți), o tavă de 2kg. de friptură de porc, o tava de 1,8kg. de ruladă de vită cu ou și delicioasele cornulețe cu gem (1,4kg.). Totul cu numai 579 lei.

Livrarea este gratuită, se face în recipiente de unică folosință și sunt numai bune de pus pe masă.
Advertorial

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro