bookblog.ro

Ultima cruciadă a furnicilor

Titlu: Revoluția furnicilor
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 616
ISBN: 978-606-758-463-9
Cumpara cartea

Așa cum spune și descrierea cărții, Furnicile a fost romanul în care ne-au fost prezentate cele două lumi, în Ziua furnicilor a avut loc marea bătălie între specii, iar acum a venit momentul pentru ca securea războiului dintre furnici și oameni să fie îngropată pentru totdeauna (oare?). Bernard Werber nu se dezminte nici de această dată și ne oferă un ultim capitol grandios al trilogiei sale de neegalat.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Despre furnici și Degete

Titlu: Ziua furnicilor
Autor:
Rating:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 488
ISBN: 978-606-758-291-8
Cumpara cartea

Nu știu de ce, dar aveam impresia că Ziua furnicilor nu va avea nicio legătură cu volumul precedent – poate că de vină a fost coperta mult mai întunecată și mai înfiorătoare a acestei cărți, faptul că Ziua e de aproape două ori mai... voluminoasă sau sinopsisul care nu dezvăluie aproape nimic din acțiunea cărții – și mi-a fost greu să mă împac cu gândul că nu voi mai revedea niciun personaj de care am prins drag în Furnicile. Din fericire, temerile mi-au fost înlăturate la scurt timp după ce am început cartea și am dat peste un nume al naibii de lung, dar tot atât de drag: 103 683.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Lumea prin ochii unor furnici

Titlu: Furnicile
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 283
ISBN: 9786065798762
Cumpara cartea

Anul trecut am văzut Ant-Man, un film de la care nu aveam așteptări foarte mari – chit că purta sigla Marvel, personajul mi se părea destul de obscur, iar premisa puțintel ciudată – și pe care am ajuns să-l ador, în special datorită modului unic în care s-a folosit de... furnici. Așa că, a doua zi, mi-am comandat primele două părți ale trilogiei lui Bernard Werber, fiind convins că o să le găsesc cel puțin fascinante. Dar de atunci au trecut mai bine de șase luni și o parte din mine s-a temut că nu voi regăsi acea scânteie de entuziasm pe care am avut-o în trecut și că nu voi reuși să găsesc nimic de apreciat la Furnicile. Oh, cât m-am înșelat!

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro