bookblog.ro

Client o dată, client mereu

Titlu: Client o dată, client mereu
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 333
ISBN: 978-973-1931-15-9

De pe la noi

--La un printing office: "Bună ziua, aş vrea să printez şi eu un calendar însă într-un format mai mic, ceva de genul..." ( mă întrerupe) "A, n-avem" (şi îşi continuă conversaţia pe care o purta cu o colegă ).

--Magazin de articole de îmbrăcăminte, arhicunoscut, arhicentral: (abia ai apucat să tragi în magazin după tine şi al doilea picior) "Vă pot ajuta cu ceva?"

--Magazin de accesorii, la fel de cunoscut, în toate centrele comerciale: (te uiţi puţin mai atentă la nişte cercei cu pietre roşii): "Ce aş putea să vă arăt?"

Dacă în prima situaţie nivelul importanţei acordate clientului este evident, următoarele două ar putea fi înşelătoare. În fapt, avem trei exemple de servire defectuoasă a clienţilor, pentru că, nu-i aşa, cu toţii ne simţim agasaţi când domnişoarele drăguţe nu caută decât să te facă să cumperi ceva.

Englezul în România

Chris Daffy este un englez care a petrecut destul de mult timp la noi, în urma colaborarilor cu diverse business-uri autohtone. Prin urmare introducerea scrisă chiar de el pentru această ediţie românească este [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 5 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro