bookblog.ro

Profeţiile lui Edgar Cayce

0Autor: Dorothee Koechlin de Bizemont
Rating: 2 stele - Dorothee Koechlin de Bizemont - Profeţiile lui Edgar Cayce rating - recenzii carti
Editura: Pro Editură şi Tipografie

Dorothee Koechlin de Bizemont - Profeţiile lui Edgar Cayce - recenzie cartiDupă ce am trecut de perioada în care Nostradamus mă mai speria cu previziunile sale apocaliptice, tărâmul profeţiilor nu m-a mai interesat deloc. De aceea numele lui Edgar Cayce nu mi-a spus nimic şi nici nu mă aşteptam să regăsesc în această carte un Nostradamus modern: probabil la fel de celebru, probabil la fel de creativ, probabil ceva mai lipsit de inspiraţie.

Am folosit cuvântul "probabil" din motive stilistice şi ştiinţifice: este cuvântul cheie al oricărei profeţii, cel care permite interpretări bogate din partea susţinătorilor, calea de scăpare a profetului ratat şi motivul de discordie între cei care cred şi sceptici.

Edgar Cayce (1877 - 1945) s-a născut într-o familie săracă din Kentucky. A fost retras de la şcoală după ce a absolvit 8 clase, pentru că familia nu îşi permitea să plătească taxele şi educaţia primită până atunci era considerată suficientă. Pierderea nu a fost prea mare pentru că Edgar Cayce a fost un elev mediocru care avea dificultăţi în a memora orice, chiar şi alfabetul.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 9 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro