bookblog.ro

Toate familiile sunt psihotice

0Autor: Douglas Coupland
Rating: Douglas Coupland - Toate familiile sunt psihotice rating - recenzii carti
Editura: Humanitas

Douglas Coupland - Toate familiile sunt psihotice - recenzie cartiCu siguranţă că titlul acestui roman va atrage atenţia tuturor celor care, deşi îşi iubesc familia, oftează cu năduf şi exasperare amuzată ori de câte ori sunt forţaţi să fie prezenţi la o reuniune de familie. Şi da, romanul acesta vă va răspunde la aşteptări!

Familia Drummond nu este una tipică (în fond, care este?) şi aproape că nici nu mai e nevoie de un fir al acţiunii atunci când membrii acestei familii se adună la un loc.

Janet (figura matriarhală care domină romanul) este părăsită de soţ, este infectată, printr-un accident absurd, cu HIV de fiul ei mai mare şi trăieşte cu vina de a fi născut-o pe fiica ei fără o mână. Ted, tatăl alcoolic şi degenerat, îşi părăseşte nevasta şi familia pentru o femeie-trofeu. Wade, fiul cel mare, un contrabandist hoinar, bolnav de SIDA, decide să îşi întemeieze o familie alături de credincioasa Beth. Sarah, eroina familiei, născută dintr-o neglijenţă medicală fără o mână, se pregăteşte să se lanseze în spaţiu. Bryan este sinucigaşul militant împotriva globalizării, viitorul tată a unui copil ce va fi vândut de prietena sa anarhistă, Shw.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 6 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro