bookblog.ro

Micile detalii care fac diferența

Titlu: Mici lucruri mărețe
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2017
Traducere:
Numar pagini: 656
ISBN: 978-606-400-185-6
Cumpara cartea

Dacă nu pot face lucruri mărețe, pot face lucruri mici într-un mod măreț” – Martin Luther King Jr. Acest citat a reprezentat punctul de plecare al extraordinarului roman al lui Jodi Picoult, pe care am avut inspirația să-l aleg pentru schimba nițel tonul lecturilor din ultima perioadă. Sincer să fiu, probabil că dacă romanul de față ar fi avut o copertă de genul unui alt volum de-al autoarei apărut la o altă editură, aș fi sărit peste el fără nicio ezitare. Și rău aș fi făcut, căci Jodi Picoult are o mână de scriitoare atât de versatilă și de pricepută, încât chiar și un roman de dragoste, cum bănuiesc că ar fi cel pomenit mai sus, cred că s-ar citi cu sufletul la gură. [Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

O viata de rezervă

0Autor: Jodi Picoult
Rating: Jodi Picoult - O viata de rezerva rating - recenzii carti
Editura: Rao

Jodi Picoult - O viata de rezerva - recenzie cartiCând o fetiţă de doi ani este diagnosticată cu o formă rară de leucemie, singura ei scăpare este un transplant cu celule stem de la un donator alogen, adică un donator perfect potrivit din punct de vedere genetic.

Părinţii apelează la ajutorul doctorilor pentru a selecta embrionul care se potriveşte perfect şi astfel se naşte Andromeda (Anna), sora venită pe lume din disperarea părinţilor de a-şi salva copilul aflat pe moarte.

Boala - miracolul fiecărei clipe

Familia Fitzgerald, după standardele convenţiilor sociale moderne, este o familie obişnuită şi fericită. Tatăl pompier şi mama casnică, doi copii - un baieţel şi o fetiţă.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 18 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro