bookblog.ro

Îmbrăţişarea

0Autor: Martin Gí¼lich
Rating: 5 stele - Martin Gí¼lich - Îmbrăţişarea rating - recenzii carti
Editura: Rao

Martin Gí¼lich - Îmbrăţişarea - recenzie cartiAcum ceva vreme spuneam că insectele nu mă pasionează. Poate şi pentru că insectele şi dragostea nu păreau să facă o conexiune... acceptabilă în mintea mea. Desigur, vorbesc despre romanul Morpho Eugenia scris de A. S. Byatt.

Părerea mi-a fost schimbată odată cu romanul lui Martin Gí¼lich, Îmbrăţişarea. Dolf este asistentul medicului legist Sander, locuieşte ca subchiriaş în apartamentul doamnei Mitsch, are un singur prieten pe nume Walter şi este pasionat de insecte. Aceasta ar fi descrierea lui Dolf care în permanenţă îşi repetă că nu este un idiot, mereu aceeaşi incantaţie care l-ar putea ajuta în viaţa de zi cu zi.

Cu toate acestea, viaţa lui Dolf este cumplit de monotonă. Deşi pasionat de cadavrele de care are grijă, grija lui cea mai mare rămân insectele şi păstrarea acestora intactă. Pe lângă acestea, se pare că toate personajele cu care acesta are de-a face sunt rele, fac mereu glume pe seama lui şi îl tratează ca pe idiotul satului de care poţi râde, dar de care trebuie să ai grijă.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro