bookblog.ro

Organizarea evenimentelor

0Autor: Stephan Schafer-Mehdi
Rating: Organizarea evenimentelor - recenzii carti
Editura: All

Organizarea evenimentelor - recenzie carti

Un neamţ despre organizare

Mi-am zis că trebuie să fie interesant. Nu ştiam prea multe lucruri despre cum se organizează un eveniment în Germania, însă intotdeuna mi-am imaginat că lucrurile stau complet diferit faţă de România. Germanii mi se par mult mai precişi, mai atenţi la detalii şi, mai ales, mai punctuali decât noi. Bine, acum ca să fiu rău, cred că majoritatea popoarelor stau mai bine decât noi la capitolul punctualitate. Îmi aduc aminte cu greu de un eveniment care să fi început la ora anunţată, din cele la care am participat.

Înainte ca bookblog să organizeze întâlnirile Schimb de Cărţi, dezbateri sau BookTalks, aveam foarte puţină experienţă cu astfel de evenimente. Ea se baza în special pe numeroasele conferinţe şi workshop-uri la care participasem făcând parte din public sau ca speaker. Şi dacă este un lucru pe care Schafer-Mehdi nu îl spune în Organizarea evenimentelor, acela e legat de utilitatea participării la evenimentele organizate de alţii, înainte de a organiza tu unul.

"Organizarea evenimentelor" e o carte-manual

Are foarte multe scheme, unele geniale, altele de bun-simţ, informaţia este foarte bine structurată iar conţinutul e organizat astfel încât să te poţi întoarce oricând la capitolul care te interesează. E o carte de nici 200 de pagini, însă suficient de densă pentru a nu se citi uşor şi a îţi propune să o reciteşti la un moment dat.

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 13 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro