bookblog.ro

Classic Summer Bookfair 2011

Între 9 şi 14 iulie ne găsiţi în trei dintre cele mai cunoscute ceainării bucureştene unde aducem cărţile care contează la preţuri mai mici decât în librării.

Sunt cărţi pe care noi le-am citit, ne-au plăcut şi am scris despre ele pe bookblog.ro. Aşa că vă aşteptăm cu drag în Ramayana, Lente Cafe şi Green Tea să găsim împreună următoarea voastră carte preferata :)

Şi ce e şi mai fain: voi cumpăraţi cărţi care merită citite la reduceri şi împreună ajutăm copii din zone rurale care-şi doresc să aibă acces mai facil la educaţie prin proiecte extra-şcolare.

Astfel, comisionul nostru din vânzări îl donăm integral unor proiecte sociale care pot să facă o diferenţă: "Şcoala după Şcoală" şi "Hablamos español!".

Vă aşteptăm cu drag şi cărţi bune în:
- Ramayana, pe 9 şi 10 iulie, între 15:00 şi 21:00
- Lente Cafe, pe 11 şi 12 iulie, între 13:00 şi 21:00
- Green Tea, pe 13 şi 14 iulie, între 18:00 şi 21:00

Ajută-ne să ducem vestea mai departe!

Fii ambasadorul târgului de carte Classic Summer Bookfair afişând unul dintre bannerele de mai jos pe blogul tău:
Cod:


Cod:


Sau spune-le prietenilor tai de pe Facebook despre targ:

Pana acum ne sustin: Alexandru Negrea, Andrei Rosca, Chinezu, Cristina Bazavan, Elena Cîrîc, Octavian Logigan si Sorin Tudor.

Classic Summer Bookfair este un targ de carte organizat de bookblog.ro, cu sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu.

Parteneri media:

Detalii despre proiectele sociale sustinute

1. "Scoala dupa Scoala"
Beneficiar: Scoala cu clase I - IV, satul Gura Rosie, judetul Alba
28 de copii cu varste de 6 si 7 ani

Liliana Mursa, cadru didactic: "Copiii au nevoie de cate un pic din fiecare – teatru, dans, ecologie, jocuri, sport, desen, creatie. Toate contribuie la dezvoltarea inteligentei si o descopera pe cea preponderenta. De aceea, avem in plan sa dezvoltam dupa ore de la curs un program de activitati de lectura, sportive sau de abilitati practice. Cu atat mai mult cu cat in sat nu exista alternative de petrecere a timpului liber pentru micii scolari.

Vreau ca prin acest proiect sa le ofer copiilor cat mai multe situatii de invatare. Viata nu este ROMANA, MATEMATICA, DESEN si STIINTE, este mult mai mult: este lucru in echipa, respect si perseverenta, sunt cunostinte integrate si situatii de rezolvat.

Cred ca toti copiii au nevoie de mult mai multa indrumare organizata si de un mediu educational structurat. Si cred ca un copil care are posibilitatea sa faca ceea ce ii place extrascolar va fi mult mai motivat sa invete la scoala."

Resurse solicitate: mini cadre de tesut, seturi colorate de fire pentru tesut, corzi de gimnastica, mingii diferite dimensiuni, carti, casetofon cu CD player.

2. "Hablamos español!"
Beneficiar: Scoala Generala din satul Vinerea, judetul Alba
22 de copii cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani

Maria Albu, cadru didactic: "Pentru elevii nostri de 10-15 ani pregatesc un curs optional de limba spaniola. Traind pe un continent in care granitele sunt deschise, vreau sa le vorbesc elevilor mei despre o alta cultura si despre limba lor – spaniola. Copiii vor putea sa invete cate ceva despre traditiilor lor si le compare cu cele ale romanilor."

Resurse solicitate: Carti de limba spaniola

Cum ajungeti la ceainarii?

Copyright ©2011 Bookblog.ro