bookblog.ro

---

Concurs: „Fabrica de lipici” de Carmen Tiderle

Scris de • 17 December 2020 • in categoria Scriitori români, Carți pentru copii, Concursuri

Humanitas Junior și Bookblog.ro vă invită la concurs! Punem la bătaie 3 exemplare dintr-o carte mi-nu-na-tă: Fabrica de lipici, cel mai recent volum de poezii semnat de Carmen Tiderle.

Carmen Tiderle și Vali Petridean, autoarea și ilustratorul cărții „Cine a pus piper in mare?” s-au întors!

Fabrica de lipici e o carte superamuzantă care oferă răspunsuri trăsnite la întrebările care nu ne dau pace: De ce zice ursul „mor“, și nu „trăiesc“? Cum fabrici lipici fără să te lipești? Dacă zmeii-copii mănâncă prințese expirate, li se face rău? Ștefan cel Mare era mare și când era mic? Extratereștrii dau teste? Ce sfaturi primesc dracii de la părinții lor? Pietrele își amintesc de Epoca de Piatră? Oare o să mă mai pot dezlipi de cartea asta vreodată? Aflați dezlegările acestor mistere din noua ispravă în versuri și desene colorate a lui Carmen Tiderle și Vali Petridean !

Fabrica de lipici este un produs multimedia. O veți putea citi, asculta și viziona. Dacă veți scana QR-code-ul de la fiecare pagină, veți asculta poeziile în lectura autoarei și veți vedea cum au fost făcute desenele la 10 mâini de cei 5 Petrideni.

Participanții la concurs trebuie să ne lase în comentarii o întrebare care nu le dă lor pace și la care ar dori să afle un răspuns superamuzant. ;)

Bonus: câștigătorii chiar vor primi răspuns la întrebările lor! Le va răspunde direct autoarea, Carmen Tiderle.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe 28 decembrie. Va fi luat în considerare un singur comentariu de la fiecare participant

Mult succes!

Câștigătorii: Silviana, Catinca și Ilinca Daiciulescu

Citeste cele 41 COMENTARII si spune-ti parerea!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro