bookblog.ro

---

Unde citim o carte buna in Romania?

Scris de • 21 November 2010 • in categoria Concursuri

Va mai amintiti micul ghid al locurilor din Bucuresti unde putem savura o carte buna? Ei bine, am observat ca v-ati bucurat de el si ne-ati sugerat sa continuam seria recomandarilor de locuri numai bune pentru citit din Bucuresti si sa realizam ceva asemanator si pentru alte orase din tara.

Convinsi fiind ca cele cinci recomandari nu sunt singurele locuri din Bucuresti care te imbie la citit si ca exista astfel de locuri frumoase si in alte orase din Romania, ne-am decis sa demaram un proiect in care avem nevoie de ajutorul vostru, astfel incat sa intocmim un ghid "national".

Noi va propunem sa ne spuneti unde va place sa cititi in orasul vostru si, mai ales, de ce. Voi cunoasteti cel mai bine locurile preferate in care mergeti si avem incredere in recomandarile pe care le veti face.

Si pentru ca vrem sa va rasplatim efortul, una dintre propuneri voastre (aleasa prin tragere la sorti) din fiecare oras va fi raplatita cu un voucher, in valoare de 50 RON, pe care il puteti folosi in ceainariile care sustin aceasta initiativa: Kokoon in Arad, Craiova, Oradea si Timisoara, CeaiEtc in Brasov, Demmers in Cluj, Geenie Cafe in Galati, Glam Cafe in Iasi si Lente Cafe in Bucuresti.

In plus, ne bucuram sa-i avem alaturi de noi pe Adrian, Brylu, Flavius Obeada, Licuriciul Orb, Lilisor, Liz, Lorand Minyo, Marius Sescu si Ovidiu Sirb care sustin proiectul si duc vestea mai departe in orasele lor.

Daca in timp ce citeati randurile de mai sus, va gandeati deja la anumite locuri frumoase din orasul vostru in care putem citi o carte, nu mai stati pe ganduri si completati formularul de mai jos.

Asteptam propunerile voastre pana pe 5 decembrie dupa care centralizam raspunsurile si supunem votului ideile de locuri de citit din fiecare oras pentru a afla care sunt cele mai indragite.





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Pingback: Bookspots | Andrei Boar

  2. Pingback: Ghidul national al locurilor de citit | Lume Buna

  3. aida spune:

    Eu sunt din Constanta. Pacat ca nu se afla n lista :(. Insa in Constanta imi place sa citesc la Carturesti ( in City Parc), in parcul de langa si la Diverta. Mai exista o ceainarie, “Oriental” dar este decorata, exact ca in nume, in stil oriental si este destul de intuneric inauntru.

    raspunde

  4. tia spune:

    GALATI
    *Zona Falezei Superioare ( Biserica Precista – Hotel Faleza – Restaurant Pescarul)
    *Cafeneaua Literara Humanitas
    *Geenie Cafe

    Faleza Superioara.
    Indiferent ca e primavara, vara sau toamna, diminetile pot fi cu adevarat placute aici ( si zic diminetile pentru ca doar atunci forfota din trafic nu prea isi face simtita prezenta ).
    Cu siguranata batranii si ale lor animale de apartamant nu te-ar putea deranja cu plimbarea lor matinala si nici pauzele dintre pagini nu ar fi unele banale daca ai ridica privirea pentru o clipa si ai profita de peisaj: ai apa si munte, ai Dunarea si Muntii Macinului.

    Cafeneaua Literara- e o adevarata alternativa pentru cititul in picioare intre rafturile cu carti. Poti profita de o carte buna si o cafea fierbinte.

    Geenie Cafe
    Dimineti senine si raze razlete prin ferestrele tavanului de la etaj; o muzica buna si sorbi dintr-o “Iarna de ciocolata”,o cana de lapte cu miere sau o infuzie fierbinte.. nu vad ce ti-ar putea lipsi pentru o lectura matinala.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro