bookblog.ro

---

A inceput seria de evenimente JobShop 2010

Scris de • 16 March 2010 • in categoria Dezvoltare Personala

Prietenii nostri de la organizatia studenteasca BEST au pus la cale o serie de evenimente de cariera, in mai multe orase din tara, pentru studentii si absolventii interesati de dezvoltarea lor profesionala. Ii las pe ei sa va povesteasca mai multe.

"Probabil până acum ai auzit de JobShop. Dar totuşi ce înseamnă asta, pe lângă un "târg de locuri de muncă?"  În fiecare an JobShop(r) reuneşte companii renumite, care doresc să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunitaţile de carieră pe care aceastea le oferă. În cadrul evenimentului, studenţii pot sa se înscrie la internship-uri, pot să beneficieze de burse sau să îşi gasească cariera în cadrul unei companii de succes, pot lua contactul cu antreprenori şi să facă primii paşi spre dezvoltare personală, pot să îşi pună cunoştinţele la bătaie în cadrul atelierelor tehnice sau doar să benificeze de traininguri gratuite pe soft-skills.

JobShop(r) este evenimentul naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi desfăşurat în primavara fiecarui an în cinci mari centre universitare din ţară: Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi.

Perioada de desfăşurare a evenimentului în fiecare centru universitar va fi:

  • Bucureşti 15 - 19 martie 2010
  • Timişoara 22 - 25 martie 2010
  • Cluj Napoca 19 - 23 aprilie 2010
  • Braşov 26 - 30 martie 2010
  • Iaşi 3 - 7 mai 2010

Organizatorii : BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie apolitică la nivel European , care oferă viitorilor ingineri oportunităţi de invăţare şi dezvoltare personală. Prezentă în 89 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene, asociaţia BEST promovează spiritul european şi încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează - cursuri academice, competiţii inginereşti, târguri de locuri de munca, traininguri şi simpozioane educaţionale."

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro