bookblog.ro

De-a v-ati ascunselea cu natura – animale din râuri şi lacuri

Titlu: De-a v-ati ascunselea cu natura - animale din râuri şi lacuri
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 22
ISBN: 978-973-8956-97-1

Numele colecţiei "De-a v-aţi ascunselea cu natura" dă un indiciu despre ce ar putea această carte să conţină. Este un joc, o formă atractivă de a afla lucruri noi, nebănuite, despre ţinuturi poate niciodată vizitate, dar care farmecă de mult biologii şi geografii" şi cum din joc invăţătura este asimilată mult mai bine, consider că scopul său va fi atins.

La vârsta curiozităţii, toate elementele naturii capată un alt sens. În ideea de a-l ajuta pe cel mic în explorarea lumii, Editura Prut îi pune la dispoziţie o lupă şi imagini rupte din realitatea vietăţilor din preajma râurilor şi a lacurilor.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Cartea mea cu animale. Animale de companie

Titlu: Cartea mea cu animale. Animale de companie
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2009
Traducere:
Numar pagini: 41
ISBN: 978-973-8956-97-1

Astăzi m-am hotărât să fiu copil. Aşa că am lăsat deoparte toate detaliile pe care le ştiam despre animalele de companie şi am început să citesc curioasă şi nerăbdătoare. M-am prefăcut că nu ştiu nimic despre iepurele pitic, despre şoarecii care trăiesc în armonie cu stăpânii lor, ba chiar am încercat să fac abstracţie de faptul că am avut câţiva porcuşori de Guineea.

Am fost absorbită din prima de fotografiile cu animăluţe, atât de colorate şi de detaliate. Apoi am observat cât de bine este structurată cartea: o pagină cu informaţii grupate în patru paragrafe, fiecare cu titlul lor, şi câteva întrebări A/F care verifică dacă le-ai reţinut, şi o pagină cu "Fişa de identitate"- poză, dimensiuni, greutate şi o hartă care arată unde trăieşte animalul respectiv plus explicaţia la câteva cuvinte mai complicate.

Am aflat deci că [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro