bookblog.ro

---

Ce-au văzut copiii la Tic-Toc

Scris de • 19 October 2011 • in categoria Evenimente

O să încerc să scriu aceste rânduri prin ochii unui copil. Dacă aș avea trei ani și m-aș fi plimbat weekend-ul trecut cu mama de mână la Tic Toc – târgul de carte pentru copii și părinți organizat de bookblog.ro – cred că ar fi câteva lucruri de care mi-aș aminti.

În primul rând cărțile. Frumos colorate și aranjate pe standuri. Cărți de colorat - pentru copii mai mici - dar și cărți cu povești în limba engleză – pentru copii mai mari.

Apoi agitația de la atelierele de origami ținute de cei de la Asociația Rădăcini Culturale. Și tot datorită lor am plecat de acolo cu o foaie pe care era scris numele meu în caractere japoneze după ce m-am costumat într-un chimono. Am învățat să desenez personajul preferat de desene animate datorită artiștilor de la revista Comics care au dat dovadă de foarte multă răbdare :)

Dar pentru că sunt copil, nu-i așa?, cel mai tare m-au impresionat face-painterii care m-au deghizat într-un tigru fioros și magicianul Verdini, de la care am aflat cum să utilizez praful magic. Eram absorbită de prezența lui Superman la târg, când magicianul a strigat adunarea pentru trucurile sale. Și atunci să vezi ce de monede aveam eu de fapt în ureche și cum apăreau porumbeii în mâinile lui … Puteți să-l vedeți și voi pe magician pe www.clown.ro.

Mai jos sunt câteva fotografii de la târg. Le puteți vedea mari dând click pe fiecare.

Targ TicTocTarg TicTocTarg Tictoc






Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro