bookblog.ro

---

De ce să vii la Final Frontier II

Scris de • 15 March 2012 • in categoria Evenimente

Vă așteptăm week-end-ul acesta, pe 17 și 18 martie, între orele 10:00 – 18:00, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19, Metrou Izvor) la cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

Și pentru a vă convinge să ne vizitați, iată ce oferte au pregătit pentru voi expozanții: editura Millenium vă oferă noutăți cu 20 % mai ieftine, iar toate celelalte titluri cu până la 80% reducere. Tot cu până la 80% mai puțin puteți plăti și pentru cărțile editurii Tritonic.

Taraba de jocuri va aduce boargames la prețuri între 10 și 20 % mai mici, iar editura Nemira aplică la toate produsele sale 30% discount. Pasionații de benzi desenate pot găsi reviste de profil și romane grafice la prețuri promoționale la standul ComicBookCity, editura Eagle se alătură cu reduceri de 25-40%, în timp ce cărțile în engleză de la Okian vor fi cu 20% mai ieftine.

Pe lângă toate aste reduceri, puteți veni la târg să vă distrați descoperind boardgames-urile aduse de Taraba de jocuri și, de asemenea, aveți ocazia să testați diverse jocuri SF & Fantasy pe console PS3 sau XBOX 360.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro