bookblog.ro

---

Seara de lectura 121.ro: Harta lumii nevazute

Scris de • 15 June 2012 • in categoria Evenimente

121.ro si Editura Humanits Fiction va invita la Seara de lectura 121.ro: Harta lumii nevazute de Tash Aw.

'Romanul Harta lumii nevazute, rafinat si plin de forta totodata, proiecteaza emotionanta cautare a unui camin in Indonezia anilor '60. E o poveste superb scrisa, despre pierdere si identitate, care oglindeste imaginea framantarilor din tanara tara.' Publishers Weekly

Te invitam la Seara de lectura 121.ro. Citim si dezbatem romanul Harta lumii nevazute de Tash Aw, aparut in Colectia Raftul Denisei. Va asteptam luni, 25 iunie, ora 18:00 la Libraria Humanitas din Fundul Curtii in gradina Green Hours - Calea Victoriei nr. 120.

INVITATI:
ELISABETA LĂSCONI, critic literar
DENISA COMĂNESCU, director editorial Humanitas Fiction
Moderator: Daniela Fugaru Kammrath, redactor sef 121.ro

Adam e fiul adoptiv al lui Karl de Willigen, un pictor olandez care traieste pe insula Nusa Perdo din Arhipelagul Indonezian. Cand Adam implineste saisprezece ani, Karl e ridicat de soldati, pe fondul confruntarilor dintre Malaysia si Indonezia de la mijlocul anilor '60. Pentru adolescent, disparitia tatalui sau devine o noua provocare, pe langa aceea de a-si regasi fratele mai mare, Johan, adoptat inaintea lui de o familie instarita din Kuala Lumpur. Povestea emotionanta a instrainarii celor doi frati e dublata de intamplarile halucinante dintr-o Indonezie aflata in pragul razboiului civil, iar harta tinuturilor pe care acestia le strabat scoate la iveala neasteptate teritorii sufletesti.

Va asteptam cu drag!

Detalii si inscrieri pe 121.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro