bookblog.ro

---

Un pescăruș idealist

Scris de • 2 December 2011 • in categoria Evenimente

V-am povestit acum câteva zile despre un spectacol care vorbea despre dorința de a zbura, ca o metaforă pentru idealurile mai înalte pe care le putem avea în viață – Omul pescăruș. Modul în care promitea să îmbine actoria cu acrobația, cu muzica și cu lumina mi-a trezit sincer interesul și din fericire n-am fost dezamăgită.

Spectacolul s-a desfășurat jumătate pe scenă, jumătate în aer, fiind impresionant cum acrobații au reușit să reziste timp de o oră și jumătate. Eu am fost captivată de modul în care muzica aleasă pentru fiecare scenă în parte a reușit să transmită exact starea dorită și de faptul că întreaga reprezentație a fost un tot unitar, foarte bine închegat care a spus de la început până la sfârșit o poveste.

Jonathan Livingston este un pescăruș care vrea să învețe să zboare altfel decât confrații săi de stol: mai sus și mai repede. Năzuințele lui îl transformă într-un proscris, dar astfel ajunge să cunoască un alt stol de pescăruți care deja și-au depășit limitele și care îl învață ce înseamnă dragostea și bunătatea.

Istorisirea spusă este îmbibată de idealism și de îndemnuri către autodepășire, dar ceea ce face din întregul spectacol unul pe care merită să-l vezi este felul în care muzica modernă și imaginile prea puțin idilice care sunt proiectate în timpul reprezentației aduc totul în sfera personală a fiecăruia.

Dacă v-am trezit interesul și doriți să facem schimb de opinii, spectacolul va avea loc în fiecare marți, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, sala Grand Epika. Biletele sunt puse în vânzare la casele de bilete ale cinematografului și pe următoarele site-uri: www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro și www.grandcinemadigiplex.ro. Prețul unui bilet este de 60 lei.

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 28 noiembrie – 4 decembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro