bookblog.ro

---

Altfel de recenzii

Scris de • 27 October 2011 • in categoria Managm./Marketing

Chiar dacă citim beletristică sau citim cărţi de specialitate, chiar dacă citim biografii sau dezvoltare personală, ne uneşte pe toţi aceeaşi dorinţă: aceea de cunoaştere, de căutare şi de contribuţie. Cu toţii suntem însetaţi de cunoaştere, de nou, de visare, de a ne cunoaşte mai bine lumea din jur şi pe noi înşine, de a da mai departe ceva din ce învăţăm în fiecare zi. Chiar dacă la Spada nu citim mereu fiction, citim multe cărţi prin care vrem să devenim mai buni. Să ne organizăm mai bine, să ştim mai multe despre domeniul în care lucrăm, să ne demontăm paradigme şi să ne montăm motivaţii.

De aceea publicăm pe blogul nostru recenziile cărţilor care ne-au atras atenţia şi ni se par utile. Şi vrem să le împărtăşim cu voi, în fiecare miercuri. Ţinem legătura şi ne citim cu drag! :)

Vom începe cu o carte care a mai fost recenzată pe bookblog.ro, de data aceasta din perspectiva noastră, pentru că noi continuăm să visăm publicitate şi să lucrăm în unul dintre cele mai nestatornice domenii, care are mereu nevoie de o nouă perspectivă.

Your marketing sucks.
de Mark Stevens

O carte pe care o citesti cu pixul in mana si vrei sa nu se termine. In Your marketing sucks ni se schimba paradigmele. Este despre faptul ca marketingul nu vinde aproape niciodata produsul, ci starea (de coolness, de cele mai multe ori) pe care ti-o ofera acel produs. Ceea ce este logic, marketingul a fost inventat oarecum pentru produse pe care oamenii nu le-ar fi cumparat neaparat in mod normal.

Cate reclame la tipuri de paine exista? Nu atat de multe ca la masini. Painea este un bun constant pe care oamenii l-ar cumpara oricum dintr-o necesitate logica, pe cand pentru o masina care le da senzatia de libertate, oamenii ar fi in stare sa manance mai putin.

[Citeste continuarea pe blogul Spada]





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro