bookblog.ro

Dominic

de William Steig

Arthur, 2014

168 pagini

Categoria: Carti Pentru Copii

Afla mai multe sau cumpara cartea

Dominic este povestea unui câine vessel, curios și însetat de aventură care pleacă într-o bună zi în lume să-și caute norocul. Iubește viața, natura, este foarte galant cu doamnele și adoră să cânte la piccolo. Pe drum întâlnește o vrăjitoare-crocodil, un drac de mare care îi dăruiește o suliță, se luptă vitejește cu o gașcă de ticăloși, îi ajută pe alții mai nefericiți ca el și-și face o groază de prieteni. Vestea despre curajul nemaivăzut, entuziasmul și generozitatea acestui câine se răspândește ca fulgerul și Dominic devine o legend vie.
Acest câine remarcabil o să vă facă să vă gândiți serios la ce înseamnă viața și moartea, la rolul artei, la natura binelui și a răului, la pericolele bogăției nemăsurate, la prietenie și dragostea adevărată. La finalul aventurilor sale magice, comice și pline de acțiune, veți descoperi că este imposibil să nu vă fi îndrăgostit de Dominic.
- See more at: http://www.editura-arthur.ro/carte/dominic-un-caine-cu-suflet-de-aur-si-nervi-de-otel#sthash.hk9zqbkp.dpuf

« Toate cartile din categoria „Carti Pentru Copii“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro