bookblog.ro

O istorie secreta a Tarii Vampirilor. Cartea Pricoliciului

de Adina Popescu

Art, 2015

440 pagini

Categoria: SF & Fantasy

Afla mai multe sau cumpara cartea

Cartea Pricoliciului este cel dintâi volum al trilogiei fantastice O istorie secretă a Ţării Vampirilor, o serie ce îşi propune să salveze mituri şi personaje sortite să dispară, dacă nu sunt povestite.
Uitaţi de toată lumea, Greuceanu, Pipăruş-Petru, Sfânta Miercuri, Ileana Cosânzeana sau Zmeul Tase au o viaţă banală care numai de basm nu este. În Ţara Vampirilor, vampirii sunt scoşi în afara legii, Împăraţii confundă prezentul cu trecutul, iar Preşedintele e speriat de o carte cu pagini albe care-i ameninţă viitorul.
Într-o lume în care se face contrabandă cu Apă Vie şi nu mai există fericire până la adânci bătrâneţi, Pricoliciul a uitat cine este. Nevoit să-şi părăsească grota, porneşte la drum şi ajunge să fie implicat în poveştile altora – iar în cele din urmă descoperă că nu poate scăpa de Sfârşit decât dacă înţelege în ce măsură se întreţese povestea lui cu iţele Basmului.
Vor urma:
Cartea Fetiţei Vampir
Cartea Călătorului
- See more at: http://www.editura-art.ro/carte/o-istorie-secreta-a-tarii-vampirilor-i-cartea-pricoliciului#sthash.svqAPTni.dpuf

« Toate cartile din categoria „SF & Fantasy“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro