bookblog.ro

In ritmul inimii

de Mark Burnell

Corint, 2020

528 pagini

Categoria: Thriller

Afla mai multe sau cumpara cartea

Stephanie Patrick este răvășită de moartea familiei ei într-un accident aviatic. Atunci când descoperă că prăbușirea aeronavei a fost provocată nu de o defecțiune tehnică, așa cum se specula, ci de un atentat terorist, tânăra devine stăpânită de un singur gând, acela al răzbunării.


Recrutată pe neașteptate de Magenta House, o misterioasă organizație secretă, Stephanie crede că a găsit mijlocul perfect de a-și atinge scopul. Conștientă că nu mai are ce pierde, se pregătește temeinic pentru a se transforma în „Petra”, o teroristă care activează în Germania, și în „Marina”, o femeie de afaceri din Londra. Contactul cu lumea spionajului internațional o face să își dea seama cât de amorțit îi este sufletul și să se bazeze doar pe intuiție.


Pe măsura ce misiunile ei devin tot mai sângeroase, iar riscurile, tot mai mari, Stephanie începe să pună la îndoială informațiile aflate despre accidentul în care i-au pierit cei dragi. Oare organizația din care face parte chiar îi spune adevărul?


Oare merită să-și pună în pericol viața pentru a-și răzbuna rudele?


„Un Jason Bourne feminin de care nici nu știai că ai nevoie!” Entertainment Weekly


„Stephanie este o eroină dură, perseverentă, captivantă!” Booklist


„Mark Burnell a creat un personaj complex, o eroină memorabilă. Dar cine este ea cu adevarat? Un debut excelent!” The Economist

« Toate cartile din categoria „Thriller“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro