bookblog.ro

Vocile

de Arnaldur Indridason

Trei, 2011

376 pagini

Categoria: Thriller

Afla mai multe sau cumpara cartea

În Reykjavík, cu câteva zile înainte de Crăciun, Gudlauger, portar şi moş Crăciun de ocazie, este găsit înjunghiat în camera sa de hotel, într-o poziţie sexuală compromiţă toare. În scurt timp, se dovedeşte că atât personalul, cât şi oaspeţii hotelului au ceva de ascuns, însă secretul cel mai şocant are legătură directă cu victima... Detectivul Erlendur descoperă imediat că, în spatele atmosferei aparent calme şi ospitaliere a hotelului, mocnesc o mulţime de păcate.


«Bărbatul stătea aşezat pe pat, sprijinit de perete. Purta un costum roşu-deschis de Moş Crăciun şi încă avea căciuliţa pe cap, dar îi alunecase peste ochi. O barbă mare şi artificială de moş îi ascundea faţa. Cureaua lată din jurul taliei era desfăcută, iar nasturii jachetei, descheiaţi. Sub acea jachetă purta doar un maiou alb. În zona inimii avea o rană mortală. Cu toate că erau şi alte răni pe trup, înjunghierea în inimă fusese cauza morţii. Mâinile aveau urme de tăieturi, de parcă încercase să-i opună rezistenţă atacatorului. Avea pantalonii căzuţi în vine.»


«Remarcabil.» Irish Times


«Te ţine în suspans până la ultima pagină.» Mail on Sunday


«Încă un thriller poliţist de prima mână scris de Indridason, melancolia sa poetică fiind perfect asortată cu adâncimea caracterizărilor de care se bucură personajele.» Kirkus Reviews

« Toate cartile din categoria „Thriller“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro