bookblog.ro

Cartea dragostei

de Phillipa Fioretti

Nemira, 2012

304 pagini

Categoria: Roman de dragoste

Afla mai multe sau cumpara cartea

O aventură fascinant de hazlie, întreţesută cu firul savuros al poveştilor de amor, Cartea dragostei ne poartă de la Sydney la Roma, într-un vârtej fabulous de rochii splendide şi întâmplări pline de îndrăzneală. O cursă nebună contra cronometru.
Când Lily, o făptură adorabilă, pasionată de rochii vintage, şi Robbie, iubitul ei de foarte multă vreme, descoperă într-o zi în anticariatul lor o carte rară cu reproduceri erotice din Antichitate, n-au nici cea mai mică idee despre ce-i aşteaptă. Robbie vrea s-o vândă cui oferă mai mult, în timp ce Lily e ferm hotărâtă s-o înapoieze proprietarului de drept.
Însă atunci când în magazin intră William, un rus îndârjit care începe să pună întrebări despre obiecte de artă furate, lucrurile iau o întorsătură neplăcută. Robbie dispare şi o lasă pe Lily să răspundă la întrebările din ce în ce mai dificile.
Decişi să afle dacă Robbie mai este în viaţă , Lily şi William formează o alianţă zbuciumată şi pleacă în Italia. În acest joc fatal al încrederii, secretele sunt negociate, iar Lily trebuie să decidă care dintre cei doi bărbaţi îi merită devotamentul – şi inima.

« Toate cartile din categoria „Roman de dragoste“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro