bookblog.ro

Noaptea alba

de Asa Larsoon

Trei, 2012

416 pagini

Categoria: Roman politist

Afla mai multe sau cumpara cartea

Avocată specializată în drept fiscal, Rebecka Martinsson a ucis trei bărbaţi pentru a pune capăt unui şir bizar de crime. O NOUĂ ÎNTÂLNIRE CU FERMECĂTORUL PERSONAJ DIN «FURTUNĂ SOLARĂ»


Respiră aerul rece al Kirunei, din îndepărtatele ţinuturi nordice. Acolo unde lumina şi întunericul sunt mai neiertătoare decât oriunde. În inima iernii, timp de o lună, soarele nu răsare deloc. În scurta vară polară, nopţile sunt albe şi luminoase


Rebecka Martinsson, avocată din Stockholm, se întoarce în Kiruna copilăriei sale în încercarea de a-şi regăsi liniştea sufletească, dar se trezeşte implicată fără voie în ancheta unei crime atroce. La începutul verii, Mildred Nilsson, femeia-pastor din satul Jukkasjärvi, a fost găsită moartă în biserică. Poliţia nu deţine încă niciun fel de indiciu. Rebecka ia legătura cu Anna-Maria Mella, o poliţistă cu minte pătrunzătoare, şi intră în contact cu o mulţime de localnici din acest colţ îndepărtat al Laponiei: fiecare dintre ei ar fi putut avea cel puţin un motiv s-o ucidă pe Mildred. Întoarcerea în oraşul natal înseamnă pentru Rebecka rememorarea unor amintiri, care o motivează pe măsură ce pătrunde tot mai adânc în acest caz.

« Toate cartile din categoria „Roman politist“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro