bookblog.ro

Orasul de sticla

de Cassandra Clare

Leda, 2012

480 pagini

Categoria: SF & Fantasy

Afla mai multe sau cumpara cartea

O nouă senzaţie în universul urban fantasy!


Stranie, întunecată şi sexy!


Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller


În curând, seria va fi ecranizată, având-o pe Lily Collins în distribuţie
Stephenie Meyer, autoarea hitului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii
Seria este comparată cu celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor
Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes online
Vremea marilor decizii a sosit!
Seria Instrumente mortale continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum - ORAŞUL DE STICLĂ!


Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?


Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat — în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge?


Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?

« Toate cartile din categoria „SF & Fantasy“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro