bookblog.ro

Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe

de Marshall Goldsmith si Mark Reiter

Publica, 2012

64 pagini

Categoria: Dezvoltare Personala

Afla mai multe sau cumpara cartea

„Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” este o scurtă adaptare grafică a bestsellerului internațional cu același titlu, un proiect al editurii Publica susținut de Stand For Development.


Poate că o simplă greșeală măruntă – un comportament pe care de-abia îl observi – e, în fapt, lucrul care te ține departe de locul în care vrei să ajungi. Marshall Goldsmith ne explică faptul că oamenii se descurcă bine în ciuda anumitor obiceiuri decât din cauza lor – și că au nevoie mai degrabă de o listă cu lucrurile „de evitat” decât de o listă cu lucruri „de făcut”.


Astfel, vei descoperi:
•De ce a-ți dori să câștigi tot timpul poate dăuna succesului tău.
•De ce sinceritatea e cea mai bună tactică împotriva favoritismelor.
•De ce a inventa scuze nu are nicio scuză.
„Învățând, perseverând, poate și cu un pic de noroc, ajungem la un moment dat să avem succes. Se pare că aici este un punct critic, o capcană uneori greu de depistat. Este acel moment în care procesul de dezvoltare deseori se oprește și asta pentru că am atins SUCCESUL ca STARE, iar „busola“ nu mai arată nimic și pierdem drumul către SUCCESUL ca PROCES.” Adrian Paraschiv, Senior Partner & Trainer Stand For Development, The Knowledge Transfer Company„Cu stilul său fermecător, aproape ștrengăresc, Marshall e capabil să atace problemele incomode într-un mod neinvaziv. Drept rezultat, nu numai liderul se perfecționează, ci întreaga echipă odată cu el.” George Borst, CEO, Toyota Financial Services

« Toate cartile din categoria „Dezvoltare Personala“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro