bookblog.ro

Sirena

de Lackberg

Trei, 2013

544 pagini

Categoria: Roman politist

Afla mai multe sau cumpara cartea

Unul câte unul,
vor plăti pentru trecut...


Noul thriller psihologic al Camillei Läckberg face senzaţie nu numai în Suedia, ci peste tot în lume!
Visul lui Christian Thydell s a împlinit: romanul său de debut, Sirena, are un succes răsunător. Însă el pare să treacă prin cea mai neagră depresie.
Erica Falck, cea care a descoperit talentul lui Christian, află că acesta este ţinta unor scrisori de ameninţare şi începe să caute informaţii despre trecutul misterios al scriitorului.
Pe de altă parte, unul dintre prietenii lui Christian este dat dispărut de mai multă vreme, iar poliţia nu găseşte nicio pistă valabilă.
Detectivul Patrik Hedström nu poate justifica tăcerea celor implicaţi în toată această poveste: se tem sau sunt vinovaţi? Și care este secretul pentru care mai degrabă sunt dispuşi să moară decât să l dezvăluie?


Prin cuplul Erica Falck Patrik Hedström, Camilla Läckberg a creat două personaje memorabile, cu o înţelegere a naturii umane ce topeşte gheţurile nordice.
Independent


Camilla Läckberg te ia mereu prin surprindere: de la scene din viaţa de zi cu zi trece direct la momentele de tensiune maximă. Aviz amatorilor de senzaţii tari!
The Guardian
"Cineva îl trase la suprafaţă, iar băiatul izbuti să scoată capul deasupra apei. Prima respiraţie fu violentă şi dureroasă, apoi sorbi cu lăcomie aerul. Mama sa îl prinse cu putere de braţ, dar creatura aceea nu mai conta. Fiindcă apa nu mai încerca să îl prindă.
Ridică privirea spre ea, recunoscător pentru că îl salvase, pentru că nu îl lăsase să piară. Însă în ochii mamei sale nu văzu decât dispreţ."

« Toate cartile din categoria „Roman politist“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro