bookblog.ro

Sucuri, Smoothies şi alte băuturi delicioase

de Suzannah Oliver

Litera, 2013

256 pagini

Categoria: Sanatate

Afla mai multe sau cumpara cartea

Sucuri, smoothies si alte bauturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai imbietoare bauturi pe care le puteti prepara acasa.


In prima parte a cartii se prezinta pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi pretioase privind achizitionarea corecta a tuturor ustensilelor. Se ofera detalii privind fructele, legumele si alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolata - pentru adevaratele momente de relaxare si rasfat) care intra in componenta amestecurilor pe care le veti pregati. Accentul se pune pe beneficiile pe care le au acestea pentru sanatate si felul in care ar trebui sa le combinati pentru a obtine cele mai bune rezultate.


Retetele propriu-zise, grupate in partea a doua a cartii, sunt accesibile, simplu si rapid de preparat. Cartea este foarte practic organizata, pentru a putea gasi imediat retetele care v-ar putea fi de folos, de pilda daca dati o petrecere si aveti de gand sa va surprindeti placut invitatii sau daca celor mici li se face setesi vreti sa le oferiti pe loc un smoothie sanatos si racoritor, in locul sucurilor carbogazoase din comert, atat de nocive pentru sanatate.


Iar ilustratiile excelente va vor imbia sa incercati, rand pe rand, toate retetele!


Autoarea Suzannah Olivier, jurnalista si nutritionista, a scris multe lucrari pe teme de nutritie si sanatate, unele dintre ele ajungand bestselleruri. Amintim aici The Breast Cancer Prevention and Recovery Diet, Detox Manual, Fresh and Raw: Eat Your Way to Health and Vitality, What Should I Feed My Baby?, Food Medicine.

« Toate cartile din categoria „Sanatate“.

« Afiseaza toate cartile.

Copyright ©2011 Bookblog.ro