bookblog.ro

Cum poți deveni Coach?

Scris de • 30 September 2010 • in categoria

Titlu: Cum poți deveni Coach?
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2008
Numar pagini: 228

Aţi fost vreodată la un psihoterapeut? Dar la un coach? Poate că nu aţi simţit niciodată că aţi avea nevoie, însă aveţi un prieten care se ocupă cu asta şi aţi povestit cu el vreodată. Dacă nu, atunci e musai să o faceţi!

Coach-ii sunt oameni speciali fiindcă îţi rezolvă problemele fără să îţi ofere soluţii. Nu îţi dau de mâncare niciodată, însă te învaţă să pescuieşti. Nu îţi spun cum ar trebui să gândeşti, nu te judecă, deşi uneori ar fi cele mai în măsură persoane să facă asta. Te ajută fără să te facă să te simţi prost sau mai puţin profesionist decât eşti şi nu au pretenţia că ar şti să facă lucrurile mai bine decât tine. Ei doar întreabă. Iar tu găseşti răspunsuri de care nu ştiai că eşti capabil.

Coach-ii produc schimbări. Nu schimbă oameni, însă mai toţi oamenii ce apelează la serviciile lor aleg să se schimbe. În bine.

Cartea lui Cardon este scrisă cu mult bun simţ. Nu e neapărat o carte uşoară, însă are o structură foarte simplă, uşor de urmărit şi care va plăcea în special celor axaţi pe lucruri practice. Trece repede prin teorie şi acordă suficient de multe pagini unor tehnici pe care fiecare dintre noi le poate aplica din ziua 2. În plus, la sfârşitul cărţii, puteţi găsi o bibliografie mai mult decât suficientă pentru a începe un drum care nu vă va schimba doar vouă viaţa, ci şi celor din jurul vostru.
[Citește mai departe pe dazzle.ro]

  Categorie: | Autor: | Editura:  Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Milogul.SRL spune:

   Probabil o carte foarte interesanta, despre ce o fi vorba? Sa fie cumva despre cum sa te motivezi sa faci lucruri extraordinare, sa iti manipulezi piticul de pe creier, sa vinzi spatiu publicitar direct la sursa, pe creier, fara medii de propagare?:)) In timp ce unii consuma produsele din reclame altii sunt consumati de reclamele la produse.Sarumana.

   raspunde

  Lasa un comentariu

  Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Citeste si

  Copyright ©2011 Bookblog.ro