bookblog.ro

Cum să arăți bine… fără cheltuieli exorbitante

Scris de • 23 May 2014 • in categoria

Titlu: Cum să arăți de milioane. Eleganță și bun gust fără cheltuieli exorbitante
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 224
ISBN: 978-606-686-544-9
Cumpara cartea

Orice fată sau femeie modernă își dorește să arate cât mai bine, râvnind uneori la ultima cremă antirid sau tunsoarea de milioane a unei starlete de la Hollywood. Dar cum nu toate avem acces la un cont bancar pe măsură, trebuie să ne mulțumim cu „scurtături” în ale frumuseții pe care ni le permite buzunarul.

Acesta este și scopul cărții scrise de editorul rubricii de frumusețe al revistei Glamour, Andrea Pomerantz Lustig, supranumită și „investigatoarea de frumusețe”. În cartea sa Cum să arăți de milioane ne sunt vândute ponturi, de la cei mai faimoși stiliști sau make-up artiști, legate de cum putem obține la noi acasă sau la salonul fără pretenții, din cartier, aceeași tunsoare ca a lui Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow sau Kate Winslet sau machiajul fumuriu al Keirei Knightley purtat pe covorul roșu.

cum sa arati de milioane 1cum sa arati de milioane 3cum sa arati de milioane 2

 

 

 

 

 

 

Și înainte de a îmi închide gura cu argumente de genul : „Internetul e plin de tutoriale care te învață să faci fix lucrurile de mai sus”, permiteți-mi să vă spun că sfaturile trec dincolo de asta și oferă informații despre ce te face să arăți de milioane și ce nu, care sunt avantajele și dezavantajele unei anumite tunsori sau culori de vopsea și, mai ales, ce costuri de întreținere presupune, lucruri pe care s-ar putea să nu le afli de fiecare dată de la salonul de la colț. Și dacă nici asta nu v-a convins, poate o vor face listele cu produse cosmetice destinate fiecărui tip de ten și fiecărei probleme în parte, de la riduri la exfoliere și hidratare. Iar partea bună e că lista e făcută pentru ambele variante ale bugetului – cel generos și cel cumpătat.

Mie, personal, cel mai mult mi-a plăcut capitolul intitulat „Piele superbă” pentru că și cea mai șic tunsoare sau cel mai expert aplicat machiaj nu vor compensa pentru un ten cu probleme sau o piele ternă, lipsită de strălucire. Am apreciat explicațiile primite în Glosarul pielii superbe în care este explicat fiecare tip de cremă, ce rol are și de ce e bine să o folosim, urmat de o listă generoasă de produse testate și care oferă rezultate, ca în final cea mai bună parte să țină de secretele dezvăluite de dermatologii și esteticienele de renume care te vor face să fii mai atentă la ce mănânci, cum tratezi un coș sau ce produse farmaceutice pot deveni instant cei mai buni aliați în lupta pentru o piele de excepție.

Nu am să fiu atât de naivă încât să nu recunosc că această carte nu e lipsită de minusuri sau că nu e exagerată pe alocuri în ceea ce privește unele recomandări, dar chiar și așa, este un punct de plecare foarte bun pentru novice sau pentru cele experimentate, aflate în căutarea unui pont de frumusețe bun de pus în aplicare.

Așa că, dragelor, vă invit la cel puțin o răsfoire a debutului editorial al Andreei Pomerantz Lustig pentru că frumusețea nu trebuie să ne falimenteze!

  • Plusuri

    Sfaturile date de experții din domeniu care lucrează cu toate vedetele de la Hollywood.

  • Recomandari

    Fetelor și femeilor care își doresc să arate bine fără să cheltuiască o avere pe cosmetice și produse de îngrijire.

Categorie: | Autor: | Editura:Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro