bookblog.ro

Sănătate și vitalitate cu vlăstari și germeni

Scris de • 7 June 2013 • in categoria

Titlu: Germeni și vlăstari
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Numar pagini: 104
ISBN: 978-606-588-527-1
Cumpara cartea

„Germenii și vlăstarii au ocupat un loc important în alimentația oamenilor încă din vechime, după cum precizează documentele străvechi. Se menționează că popoarele asiatice îi consumau încă din anul 3000 i.H,. și au păstrat această tradiție alimentară până în zilele noastre.”

Ligia Pop raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“ ne face cunoștință cu stilul ei de viață printr-un alt mijloc - această carte despre germeni și vlăstari.

Găsim aici sfaturi dintre cele mai avizate despre creșterea și consumarea acestor surse de nutrienți. Spun cele mai avizate sfaturi pentru că Ligia Pop a ales această cale a raw veganismului de ceva timp și o practică în cel mai serios și riguros mod.

Pentru cei interesați de acest mod de viață informațiile din această carte le vor fi de mare folos pentru că totul este dataliat. Să luam de exemplu iarba de grâu, citim despre durata recoltării, înălțimea necesară a firelor, modul de încolțire, variante - cu pământ sau fără pământ, o secțiune cu întrebări frecvente precum și o secțiune în care se vorbește despre sucul de grâu- când și cum se bea și efectul acestuia asupra organismului.

Se pare că trebuie să fim foarte atenți atunci când ne hotărâm să ținem o cură cu suc de grâu, posibilele efecte asupra organismului fiind de la dureri de cap și amețeală la stari de nervozitate și senzații de apăsare. Acest lucru reflect faptul că dieta dinainte a fost săracă în vitamine, minerale și nutrienți iar acest efect este mai accentuat la persoanele „toxice”, dar totul este trecător. Ligia Pop ne mai scrie și despre vlăstarii din alfalfa, broccoli, quinoa, hrișcă și multe altele.

  • Plusuri

    Cartea este frumos structurată, conține imagini și sfaturi utile scrise cu grijă și atenție.

  • Recomandari

    Pentru cei care vor să țină o cură de detoxifiere cu vlăstari și germeni dar și celor care sunt curioși în legătură cu stilul de viață raw vegan sau celor care deja îl practică și vor să-și extindă cunoștințele.

Categorie: | Autor: | Editura:



Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Sora Daniel spune:

    Super fain articolul. Eu folosesc planta goji. Este cel mai mare antioxidanta din lume. Recomand pentru sanatatea dumneavoastra!

    raspunde

  2. Renata spune:

    Multumesc. Este intr-adevar necesar sa avem periade de detoxifiere a organismului, iar ce ne propune Ligia Pop este o metoda eficienta. Si eu folosesc goji dar si ceai verde.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro