bookblog.ro

Spune drept sau o să te comporţi strâmb

Scris de • 25 August 2010 • in categoria

0
Spune drept sau o să te comporţi strâmb nu este o carte despre cum să vorbeşti cu cei din jur, aşa cum s-ar putea trage concluzia la prima vedere. Este abordat şi acest subiect însă cartea este de fapt un self-help de bază, unul din cele mai bune pe care le-am citit eu până acum.

Cele paisprezece principii Spune drept sunt de fapt moduri în care să începi să îţi schimbi viaţa. Dacă ştiţi pe cineva care nu reuşeşte să ducă nimic la bun sfârşit, cu o imagine proastă de sine, iresponsabil şi izolat, atunci aceasta este cartea pe care să i-o dăruiţi, pentru că va învăţa primii paşi ai dezvoltării personale.

Primul şi unul din cele mai importante este stabilirea scopurilor. Abordând o mulţime de subiecte, Abe Wagner nu are spaţiul necesar pentru a merge în profunzime, însă povesteşte destul cât să stârnească curiozitatea profanului. De exemplu, în ceea ce priveşte scopurile, nu pomeneşte de celebrul, pentru cunoscători, concept SMART. Însă spune că ţelurile trebuie să fie bine definite, cuantificabile şi să reprezinte o împlinire personală.

[Citeşte continuarea pe dazzle.ro]

Categorie: | Autor: | Editura:



Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro