bookblog.ro

---

6 filme cu supereroi de benzi desenate pe care nu trebuie să le ratezi în 2017

Scris de • 25 January 2017 • in categoria Recomandari, Top 5, Carte vs film

Filmele inspirate din benzile desenate Marvel sau DC sunt tot mai populare, așa că ne-am gândit că ar fi o idee bună să trecem într-o listă cele 6 pelicule pe care trebuie neapărat să le vezi la cinema anul acesta :D

filme supereroi

 

logan_2017

 

LOGAN – 3 martie
După succesul incredibil de care s-a bucurat, la începutul anului trecut, Deadpool, studiourile 20th Century Fox ne promit o nouă adaptare, de această dată mult mai fidelă benzilor desenate, fiind rated R, a celebrului Wolverine. Acest al treilea film din seria dedicată personajului va fi și ultimul în care Hugh Jackman va intra în pielea indestructibilului mutant și, dacă e să ne luăm după trailer, ne așteaptă o peliculă mult mai matură față de ce ne-a obișnuit până acum universul X-Men, emoționantă și brutală.

 

guardians-2GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 – 5 mai
Cei mai haioși și lovable nelegiuiți ai galaxiei se întorc pe marele ecran, dând startul sezonului de vară în materie de filme. Primul film din serie a fost o surpriză, reușind performanța de a strânge mai bine de 700 de milioane de dolari la boxoffice-ul mondial, dar, mai presus de toate, a introdus publicului larg o nouă parte a Universului Cinematic Marvel, spațiul. Trailerele pentru Vol.2 sunt fantastice și promit o nouă aventură intergalactică plină de umor și acțiune. Ah, și să nu uit... baby Groot!!!

 

wonder-womanWONDER WOMAN – 2 iunie
Probabil cel mai important film de pe listă din mai multe motive, atât sociale cât și de business, care marchează prima aventură cinematografică a războinicei amazoniene după ce și-a petrecut mai bine de 75 de ani printre paginile benzilor desenate și pe micul ecran. Publicul a făcut cunoștință cu Diana Prince/Wonder Woman, interpretată de minunata Gal Gadot, anul trecut în Batman v Superman: Dawn of Justice, unde a atras atenția în cele câteva scene în care a apărut, oferindu-le fanilor suficiente motive să aștepte cu nerăbdare filmul ei solo.

 

spiderman-homecomingSPIDER-MAN: HOMECOMING – 7 iulie
A treia oară e cu noroc, nu? Spider-Man e, alături de Superman și Batman, unul dintre cei mai recunoscuți supereroi din lume și, după ce s-a bucurat de un val imens de popularitate în urma apariției sale în Captain America: Civil War, Tom Holland are încă o șansă să impresioneze în această nouă încercare a studiourilor Sony de a-l aduce în atenția publicului larg pe Omul-Păianjen.

 

thorTHOR: RAGNAROK – 3 noiembrie
Filmele Thor sunt, într-un fel, oile negre ale Universului Cinematic Marvel; la o primă vizionare pot fi entertaining, dar dacă încerci să te uiți a doua oară la ele... mult noroc cu asta! Dar această a treia parte a seriei promite să fie ceva diferit. Pe lângă Thor și Loki, favoritul indiscutabil al fanilor, în film vor mai apărea și Hulk, colegul Răzbunător al zeului fulgerelor, care acum e prizonier pe o planetă îndepărtată unde joacă rolul unui gladiator feroce, și Hela, întruchiparea morții pe tărâmul Asgard, care va stârni Ragnarok-ul, versiunea din mitologia nordică a mult mai cunoscutei Apocalipse.

 

Justice-League-first-imageJUSTICE LEAGUE – 17 noiembrie
Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă film de pe listă este Justice League, pelicula ce îi va aduce laolaltă pe cei mai îndrăgiți eroi din Universul DC: Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Cyborg și Superman, deși rolul lui exact rămâne deocamdată un mister (ca, de altfel, tot ce ține de JL). Din ce am văzut până acum – nu prea multe, ce-i drept – filmul o să fie epic!

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Sergiu spune:

    THOR intradevar merita vazut. Si celelate sunt filme de vazut!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro