bookblog.ro

---

Noutăți pentru Crăciun 2019

Scris de • 23 December 2019 • in categoria Recomandari

Iată că am ajuns în pragul sărbătorilor de iarnă :). Pentru noi asta e sinonim cu momentul în care începem să facem liste de lectură pentru zilele libere care urmează dar și pentru cadourile pe care le plănuim pentru cei din jur. Doar că cele mai frumoase cadouri sunt cărțile, nu-i așa?

Am dat o raită pe la editurile noastre preferate, și iată ce am găsit nou și numai bun pentru sezonul de sărbători de anul acesta. Sperăm să vă placă și vouă, și dacă aveți alte descoperiri și bunătăți livrești așteptăm să ne anunțați!

1 Băiatul care nu credea în Moș Crăciun de Liana Alexandru - Ian, băiețelul din această carte, vrea ceva special de la Moș Crăciun anul acesta. Nu vrea jucării sau dulciuri sau alte lucruri, vrea să nu se mai simtă singur... Oare de ce anume are nevoie pentru a-i fi îndeplinită această dorință?

2 Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver de Jamie Oliver - Crăciunul înseamnă și bunătăți culinare, iar ca aerul festiv să devină și mai pregnant, puteți accepta provocarea de a încerca câteva dintre rețetele lui Jamie Oliver.

3 Cum a salvat Felix Crăciunul de Alex T. Smith - Aventurile lui Felix în goana lui de a-i înmâna Moșului o scrisoare rătăcită sunt o  poveste de citit cu întreaga familie. Cele 24 de capitole și jumătate fiind o formă de calendar advent numai bun de citit împreună.

4 O dorință de Crăciun de Katherine Rundell, Emily Sutton - O altă carte minunat ilustrată care să vă bucure înainte de Crăciun. De data asta povestea ne oferă niște personaje ceva mai năstrușnice și aparte: „un înger ponosit, un căluţ de lemn gurmand, un măcăleandru cu aspiraţii de tenor şi un soldăţel de tinichea îndrăgostit”.

5 Poveste de Crăciun de Charles Dickens - Lista nu poate fi completă fără această carte. O poveste adevenită aproape sinonimă cu spiritul acestei sărbători, cred că, recitită an după an, aventura lui Ebenezer Scrooge își păstrează farmecul.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro