bookblog.ro

---

Recomandare de lectură: O zi de David Nicholls

Scris de • 9 December 2011 • in categoria Recomandari

Cartea, de curând transpusă în film, creionează o poveste de dragoste care se desfășoară de-a lungul a două decenii, însă într-o singură zi pe an.

Emma şi Dexter se cunosc în noaptea de după absolvirea universității - 15 iulie 1988 - și de atunci întâlnirile lor se repetă periodic în jurul acestei date. Devin cei mai buni prieteni chiar dacă viața este diferită pentru ei: luxoasă și plină de aventuri, pentru Dexter, dificilă și cu multe obstacole, pentru Emma.

Sentimentele dintre ei se dezvoltă de-a lungul timpului, însă din teamă și din orgoliu, nici unul nu mărturisește nimic. Vremea se scurge și ei se maturizează, fac greșeli, trec prin perioade bune și perioade proaste, dar rămân unul lângă altul. În cele din urmă găsesc forța pentru a se apropia, dar relația dintre ei va deveni dragostea ideală pe care o visează?

O zi este un volum intens, plin de sentimente, cu personaje puternice și întâmplări brutale. Te invităm să te lași captivat de câteva pagini din această carte oferită de editura Litera: click aici

Citeste cele 5 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. Nicoleta Luminita spune:

  Filmul este superb.Cartea nu am citito.

  raspunde

 2. Alexandra spune:

  Am vazut si eu filmul si mi-a placut foarte mult. Cu siguranta voi citi si cartea.

  raspunde

 3. Ana-Maria spune:

  Parerea mea este ca filmul nu include intreaga actiune precum cartea. Din punctul meu de vedere, cartea este mult mai buna decat filmul , mai ales ca descrie foarte bine cele doua personaje principale . Eu spun ca merita citita. Este explozibil de frumoasa ! ♥

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro