bookblog.ro

---

Revista blogurilor, 27 octombrie – 2 noiembrie

Scris de • 3 November 2008 • in categoria Revista blogurilor

Cu mulţumiri pentru Cristina, Mihnea şi Silviu (şi celor care scriu pe bloguri şi îmi furnizează material pentru rubrică), să vedem ce a mai apărut săptămâna trecută.

Mailul rămâne acelaşi: mail

Pe TownPortal, Spadez (pe care l-am mai menţionat pe aici cu blogul lui personal) scrie despre Oranges are Not the Only Fruit a lui Jeanette Winterson.

Cât ne interesează ce scrie un autor şi cât el ca persoană? Pe fotografa Annie Asouline au interesat-o mâinile scriitorilor, iar Vitalie Sprînceană scrie despre expoziţie.

Capodoperele (cu "C" mare) se citesc altfel. Ceea ce nu însemnă că automat toată lumea le consideră geniale. Luciat citeşte una dintre ele: Jocul cu mărgele de sticlă de Hermann Hesse şi părerile pot fi neaşteptate.

Liviu citeşte despre un... sân. Despre romanul Sânul de Philip Roth, mai exact.

Pe blogul Cititor SF, kyodnb face o recenzie la Blestemul Chalionului de Lois McMaster Bujold.

După ce s-a entuziasmat că a găsit cartea, Ionuca a şi citit Zilele regelui de Filip Florian.

Deşi ne-a obişnuit cu recenzii la cărţi SF, Florin Pîtea şi-a relatat părerile şi despre o carte de economie: Revolutionary Wealth de Alvin şi Heidi Toffler.

Şi de la economie, trecem la politică... Jean Bică spune că titlul cărţii Convorbiri cu Vladimir Putin ar trebui să fie de fapt "Monologuri".

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. kyodnb spune:

  multumim pt atentie…

  raspunde

 2. Amilcar spune:

  f interesanta aceasta revista a blogurilor… am si eu o idee…si ma intrebam daca ce am eu in cap e…OK! ma gandeam la un blog pe care sa fie publicata atat recenzia unei carti cat si textul in format electronic…sau un link catre cartea in format electronic (in limba engleza sau franceza)….sa fie pusa la dispozitie si cartea in sine in versiunea engleza…deci e o idee buna? sau nu?

  raspunde

 3. Jen spune:

  pai ideea in sine nu e rea… numai ca numarul cartilor disponibile *legal* in versiune electronica e mic, deci ai ramane rapid fara materiale. sau ai fi, oricum, limitat in alegeri.

  raspunde

 4. Jean Bica spune:

  Eu m-as bucura si doar daca cei care fac recenzia sa spuna si chestii mai pragmatice de genu’: la ce anticariat o gasim mai ieftin, la ce librarie o gasim (la ce preturi) sau daca ei au gasit-o in format electronic…
  Eu am incercat la mine pe blog sa bag si chestii d-astea ca m-am gandit la mine si la dilemele pecuniare pe care le am cand ma gandesc cum sa fac sa imi iau cartea despre care am citit.
  Sa fie primit! Am zis si eu…

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro