bookblog.ro

---

Revista blogurilor, 8-17 octombrie

Scris de • 23 October 2009 • in categoria Revista blogurilor

În caz că aţi observat nişte apariţii-dispariţii ciudate pe bookblog.ro, explicaţia constă în noua secţiune pe care o avem- Carte pentru copii. Ne-am gîndit să adunăm acolo prezentări de cărţi pentru copii mai mici şi mai mari, jocuri şi idei creative, de asemenea, idei pentru părinţi. Încă lucrăm la estetica paginii, aşa că vă rog să fiţi blînzi cu criticile. Iar dacă vă pricepeţi şi doriţi să scrieţi genul ăsta de recenzii şi prezentări, e suficient să trimiteţi un e-mail la adresa mihaela[at]bookblog[punct]ro.

Revenind la blogurile literare, s-a discutat mult săptămînile astea despre Nobelul acordat Hertei Mí¼ller. Pe mine m-a impresionat însemnarea scrisă de Capricornk13. Nici comentariile nu sunt de trecut cu vederea.

Teodora Coman, din echipa Însemnări din subterană, a scris despre o carte de Mishima - Soare şi oţel. Titlul poate aduce asocieri de idei neplăcute, dar cartea pare a fi o incursiune în obsesia scriitorului.

O poveste despre Wittgenstein puteţi citi pe blogul O carte într-o frază.

Adina a scris despre Morţii incomozi, o carte scrisă în colaborare, critică entertaining a societăţii mexicane. Mai multe detalii puteţi găsi în articolul ei.

Iar pentru cei care vor să fie jurnalişti sportivi, se caută Talentul Anului:
"Premiile Ioan Chirilă caută, şi la această ediţie, Talentul anului. Concursul se adresează autorilor non-profesionişti de toate vârstele care aspiră la o carieră de jurnalist sportiv şi sunt dispuşi să îşi asume un articol şi nu doar comentariile de pe margine. " Intraţi pe pagina Premiilor Ioan Chirilă ca să aflaţi care sunt cerinţele, data limită şi, evident, premiile.

Dacă vreţi ca un articol să apară în revistă, puteţi trimite recomandarea la recenzii[at]bookblog[punct]ro. Lectură plăcută!

Citeste cele 6 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. capricornk13 spune:

  va multumesc frumos pentru aprecieri si mult succes in continiuare!

  raspunde

 2. C.SÎRB spune:

  Capricornk13 are cea mai memorabilă (onestă, neploconită, ironică, dar şi de bun simţ) “intervenţie” pe marginea Nobelului literar 2009.

  raspunde

 3. coman teodora spune:

  Fără supărare, Teodora Coman -adică eu- face parte din echipa blogului Însemnări din subterană. Aş aprecia dacă mi-aţi înlocui numele cu cel al blogului, aşa este corect.

  raspunde

  • Nu-i nici o supărare. Ştiu că faci parte din echipă, doar urmăresc blogul, însă mi se pare corect ca numele celui care semnează articolul să apară într-o propoziţie care vizează ce a scris respectiva persoană.

   raspunde

 4. coman teodora spune:

  Multumesc mult, ati gasit o formula mai generoasa: si individul, si echipa. Nu era un repros, ci doar o dorinta a mea de a fi mai discreta. :)

  raspunde

 5. C.SÎRB spune:

  Mi se pare ciudată, fie-mi cu iertare, obiecţia de mai sus… Dacă Teodora Coman este autoarea acelui text, nu văd de unde nevoia de “discreţie”. Nu ştiu unde e “corectitudinea”. Putem vorbi ‘discreţie’ atunci când ne expunem blogosferic?

  Cum se vede, nu oricui îi faci un bine recomandându-i munca…

  raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro