bookblog.ro

---

Află care sunt primele audiobook-uri ale editurii Nemira

Scris de • 24 August 2021 • in categoria Stiri

Editura Nemira lansează prima selecție de audiobook-uri în limba română disponibile exclusiv în platforma digitală Echo, care poate fi accesată din aplicația de mobil sau tabletă. Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor ale căror obiceiuri de „lectură” sunt în continuă dinamică, Nemira își îmbogățește oferta editorială cu audiobooks, format digital care, împreună cu varianta clasică de lectură pe hârtie și ebook, asigură o experiență 360 a plăcerii lecturii.

Alături de alte edituri de prestigiu, Nemira va fi prezentă pe platforma Echo cu audiobook-uri ale celor mai populare volume și serii din portofoliu, printre care Biblioteca de la miezul nopții, de Matt Haig, seriile Urzeala tronurilor, de George R.R. Martin, Dune, de Frank Herbert sau Jocurile Foamei, de Suzanne Collins, romane de Stephen King (Shining, Misery, Mai târziu și altele), science fiction clasice precum Picnic la marginea drumului, Jocul lui Ender sau Mâna stângă a întunericului, romance de Dinah Jefferies, romanele premiate ale lui Julian Barnes, volume de nonficțiune precum biografia lui Freddie Mercury, dar și cărți pentru copii din colecția Nemi: romanele lui Jill Tomlinson sau seria Lama Lama.

În lunile următoare, sunt în pregătire audiobook-uri pentru multe alte titluri bestseller Nemira precum Călătoarea, primul volum din seria Outlander, de Diana Gabaldon, Proiectul Hail Mary, de Andy Weir, Orașul care ne unește, de J.K. Jemisin sau JFK, de Stephen King.

Fiecare carte este citită de cea mai potrivită voce pentru a reda cât mai bine tonul cărții și pentru a face experiența de ascultare una de neuitat. Printre actorii cu care am lucrat se numără Andi Vasluianu (pentru Dune), Mihai Baranga (pentru Urzeala tronurilor), Andrei Huțuleac (pentru Proiectul Hail Mary și Povestea vieții tale), Ștefan Forir, Corina Moise, George Gâdei și numeroși alții.

Echo este prima platformă românească de audiobooks, un pas important pentru dezvoltarea durabilă a pieței digitale de carte și în întâmpinarea obiceiurilor de consum ale cititorilor în continuă dinamică.  Echo are o ofertă generoasă de conținut audio premium, în parteneriat cu cele mai mari edituri din România. Platforma este gândită extrem de user-friendly, putând fi accesată din aplicația de mobil sau tabletă, cu un model de abonare intuitiv care se modelează pe obiceiurile de consum ale fiecărui utilizator.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro