bookblog.ro

---

Ediția a doua a Clubului de istorie Corint

Scris de • 25 October 2022 • in categoria Stiri

A doua ediție a Clublui de Istorie Corint are loc joi, 27 octombrie, de la ora 18:30, în mansarda casei Filipescu-Cesianu, din Calea Victoriei 151.

Jurnalistul Marian Voicu și invitații săi – Dinu Zamfirescu, Sorin Cristescu, Florian Banu și Ion M. Ioniță – vor aborda o temă care continuă să fascineze: Hitler și Germania nazistă. Punctul de pornire al discuției îl reprezintă trei volume publicate în imprintul Corint Istorie:

Eevenimentul își propune să aducă în discuție puterea lui Adolf Hitler de a disimula prin magnetism personal și talent oratoric o fire profund violentă, ferment al unui conflict de durată, a cărui intensitate nu se întrevede până în momentul în care Hitler încalcă suveranitatea Austriei și a Cehoslovaciei.

Modelul dictatorului care seduce mulțimile și își orchestrează un cult al personalității întreținut de răzbunări politice, ură etnică și pusee necontrolate de furie invită și în ziua de azi la analiză, deconstruire și reflecție.

Participanții la club vor beneficia de 50% discount la toate titlurile colecției Corint Istorie, printr-un cod de reducere care va fi anunțat în timpul evenimentului. Accesul este liber.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro