bookblog.ro

---

Eric-Emmanuel Schmitt la București și Sibiu

Scris de • 21 June 2022 • in categoria Stiri

Joi, 23 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38) are loc o întâlnire cu Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului Paradisuri pierdute, recent apărut la Humanitas Fiction în traducerea lui Doru Mareș în seria de autor dedicată scriitorului francez.

Vor participa, alături de Eric-Emmanuel Schmitt, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cătălin Striblea. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director al Editurii Humanitas Fiction.

Străbătând secolele, noul ciclu romanesc al lui Eric-Emmanuel Schmitt proiectat în opt volume și inaugurat de Paradisuri pierdute, se arată a fi o poveste de dragoste nemuritoare, care sfidează timpul, și totodată o amplă și amețitoare panoramă a istoriei umanității.
Vineri, 24 iunie, ora 20.00, și sâmbătă, 25 iunie, ora 18.00 îl puteți urmări pe Eric-Emmanuel Schmitt în piesa Domnul Ibrahim și florile din Coran, la Teatrul Gong, din Sibiu. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS)
Cărțile lui Eric-Emmanuel Schmitt s-au vândut în peste 200 000 de exemplare în România.

Eric-Emmanuel Schmitt transmite un mesaj cititorilor români cu ocazia apariției romanului Paradisuri pierdute.

Accesul în librărie este liber, pe baza unei rezervări prin Eventbook. Purtarea măștii este recomandată

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro