bookblog.ro

---

Gala Superscrieri va putea fi urmărită online live, pe 19 aprilie

Scris de • 31 March 2021 • in categoria Stiri

Cea de-a 10-a ediție a Premiilor Superscrieri va avea loc anul acesta pe 19 aprilie și va putea fi urmărită într-un livestream transmis pe pagina de Facebook a Fundației Friends For Friends, organizatorul evenimentului. Superscrieri este o inițiativă independentă a Fundației Friends For Friends (FFFF.ro), realizată împreună cu oameni și companii care vor să susțină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realității.

39 de materiale (presă scrisă, podcast, video și foto) au fost selectate de un juriu format din 17 specialiști din media și sunt nominalizate la cele șase categorii de concurs: Portret, Reportaj, Investigație, Opinie, TV&VIDEO-jurnalism, Fotojurnalism. Alături de acestea, vor fi anunțate premiile onorifice și premiile speciale.

Până pe 12 aprilie, cititorii pot vota pentru premiul Superscrierea Cititorilor, premiu oferit în fiecare ani materialului de presă cu cele mai multe voturi din partea publicului. Lista nominalizărilor poate fi consulată aici: https://ffff.ro/noutati/premiile-superscrieri/nominalizarile-premiilor-superscrieri-10-voteaza-materialul-preferat/.

La această ediție Superscrieri, organizatorii își propun să ofere încredere și noilor generații de autori care transmit mai departe povești despre realitate cu potențial de a modela percepții și comportamente, prin două premii speciale de susținere: Acti-vloggerul anului și Generația2020. Tinerii vloggeri și jurnaliști nominalizați sunt anunțați aici: https://ffff.ro/noutati/premiile-superscrieri/nominalizari-noua-generatie/.

Juriul din acest an a fost format din: Paul Radu – președinte juriu, Alice Iacobescu, Cătălin Striblea, Dan Duca, Emilia Șercan, Florin Negruțiu, Irina Păcurariu, Ioana Cîrlig, Ioana Moldovan, Marko Risovic, Marius Comper, Mona Dîrțu, Mihai Ghiduc, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Robert Schwartz, Vlad Stoicescu.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro