bookblog.ro

---

În 2022 apar titluri noi semnate de autori români la Grupul Editorial Trei

Scris de • 11 January 2022 • in categoria Stiri

Printre noutățile semnate de autori români ce vor apărea la Grupul Editorial Trei în 2022 se numără o nouă carte semantă de Cameliei Cavadia, autoarea romanelor Măștile Fricii, Vina sau Purgatoriul îngerilor. Sufletul lumii va deschide în 2022 lista de autori români publicați de Grupul Editorial Trei.

Un alt titlu mult așteptat este ediția revizuită a volumului Filosofia ca mod de viață de Cristian Iftode, care v-a cucerit anul trecut cu bestsellerul Viaţa bună.

2022 aduce și o listă bogată de autori români publicați pentru prima oara de Editura Trei: Adriana Săftoiu cu Simfonia semnelor (titlu provizoriu), o carte-document, care pune sub lupă provocările cu care se confruntă minoritatea celor care suferă de surditate; Robert ȘerbanNumai copilăria e glorioasă, un volum care conține patru dialoguri cu Dorin Tudoran; Remus BoldeaPrieteni (titlu provizoriu), o carte de proză scurtă ale cărei principale teme sunt adolescența, boala, moartea, invidia și prietenia; Ioan Mihai CochinescuVulpea lui Akira, un roman-puzzle și o călătorie în timp care adâncește misterul unei lumi recent apuse.

Pentru cei mici, 2022 începe la Pandora M cu două titluri minunate semnate de Iulian Tănase și Olimpia Melinte. Iulian Tănase îi delectează pe copii cu o nouă poveste fantastică – Aventurile lui Sacha în Țara Instrumentelor Muzicale Imaginare cu ilustrațiile Cristianei Radu. Iar îndrăgita actriță din serialul Vlad – Olimpia Melinte debutează în literatura pentru copii cu un volum sensibil și emoționant - Serion Pantalon în Țara Amintirilor, minunat ilustrat de Diana Tivu.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro