bookblog.ro

---

Întâlnire cu Călin Torsan la Librăria Modul Cărturești: lansarea romanului „Prieten cu umbra”

Scris de • 13 July 2021 • in categoria Stiri

Joi, 15 iulie, ora 19.00, în Grădina Librăriei Modul Cărturești (București, Str. Academiei, 18-20, la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”), va avea loc o întâlnire cu scriitorul Călin Torsan, cu prilejul lansării romanului Prieten cu umbra, cu ilustraţii de Daniel Ionescu, apărut în colecția Junior a Editurii Polirom.

Participanții la eveniment vor avea parte de un dialog despre romanul Prieten cu umbra, teatru de umbre cu Beatrice Iordan și ciocolată Nana de la Malvito pentru cititorii junior. Gazda evenimentului: Nona Rapotan

Într-o seară, Nimo întârzie în oraș nepermis de mult. Tocmai a ratat ultimul autobuz care-l putea duce acasă, în cartierul bucureștean Drumul Taberei. În întuneric, un scrâșnet teribil despică liniștea din Piaţa Universităţii. O statuie pîrâie din toate încheieturile și… iat-o cum prinde viaţă și-i sare în ajutor băiatului. Călare pe Breazu, calul lui Mihai Viteazul, Nimo pornește spre casă, în vreme ce bunicul său – statuia lui, mai bine zis – își mângâie mustaţa liniștit. Așa începe aventura lui Nimo. Una care-l va purta, alături de prietenul său Imran, într-o călătorie spre Macedonia de Nord, loc plin de secrete, unde va descoperi povestea mamei sale.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro