bookblog.ro

---

Izolat.Împreună – Expoziția cu imagini de Mihnea Ratte pe cuvinte de Ana Mănescu

Scris de • 8 July 2020 • in categoria Stiri

Între 10 – 12 iulie, expoziția Izolat.Împreună, proiect comun al fotografului Mihnea Ratte și al scriitoarei Ana Mănescu, va putea fi vizitată la cafeneaua Black Habit Coffee (Calea Griviței nr. 77, Clădirea The Mark, et. 1, în incinta Hotspot Workhub).

Programul de vizitare este: 10 iulie, 18:00 - 23:00, 11 iulie, 9:00 - 23:00 și 12 iulie, 9:00 - 17:00 iar intrarea este liberă.

Mihnea derulează de doi ani pe Instagram #laculteisunsets, o serie de fotografii cu apusul de la balconul apartamentului lui din cartierul Lacul Tei din București, proiect pe care l-a continuat și care i-a dat sens pe durata autoizolării din martie și până în iunie, perioadă în care s-a redescoperit, s-a îndrăgostit și s-a reobișnuit să simtă.

Apoi, printr-o întâmplare, a găsit Quasar al Anei Mănescu, o colecție de texte despre apocalipse individuale, în al căror miez se află dragostea, care descriau exact ce a simțit și astfel s-a născut ideea Izolat.Împreună, o expoziție de 25 de printuri cu apusurile, însoțite de aceste texte.

Printurile vor putea fi achiziționate în urma unei donații în alimente neperisabile de minim 150 de lei către Asociația Taxiul cu Bomboane, care în această perioadă livrează pachete de alimente copiilor din medii defavorizate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro