bookblog.ro

---

Librăriile Humanitas se redeschid din 16 mai

Scris de • 12 May 2020 • in categoria Stiri

Sâmbătă, 16 mai, 14 librării Humanitas își redeschid porțile. Este vorba despre librăriile din București, Brașov, Sibiu, Cluj, Alba Iulia, Iași, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Oradea și Timișoara.

Cititorii vor găsi pe rafturi o serie de surprize: Noutățile Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior, dar și bestsellerurile online din luna aprilie.

 

Cărțile lunii

La intrarea în librărie, în zona rezervată maeștrilor de ceremonii ai fiecărei luni, se vor afla volumele: Isus al meu de Gabriel Liiceanu, o carte scrisă avându-i în minte pe cei care, asemenea autorului, trăiesc paradoxurile și nedumeririle propriei credințe, scepticul și însetatul de cunoaștere, aflați și ei în căutarea unor răspunsuri, și Călătoria Cilkăi de Heather Morris, cartea lunii propusă de Humanitas Fiction, o poveste dramatică despre supraviețuire și iubire urmărind destinul Cilkăi Klein, unul dintre personajele cele mai puternice din Tatuatorul de la Auschwitz.

 

Noutățile Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior

Creionul de tâmplărie de Mircea Cărtărescu, Seducătorul domn Nae. Viața lui Nae Ionescu de Tatiana Niculescu, Românii și Europa. O istorie surprinzătoare de Lucian Boia, Recviem vesel pentru tata de Radu Paraschivescu, Prevestirea de Ioana Pârvulescu și Isus al meu de Gabriel Liiceanu, noutățile Humanitas promise la începutul campaniei S-a închis lumea? Poți deschide o carte #Continuăm, vor ajunge în librăriile din București și din țară.

Dar și cărțile de ficțiune apărute în această primăvară la Humanitas Fiction sunt bestsellerul Copiii de pe Volga de Guzel Iahina, Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa, o demonstrație desăvârșită a iubirii dintre oameni și feline, Femei de Oscar de Melanie Benjamin, un nou roman cuceritor care imaginează prietenia dintre două simboluri ale Hollywoodului și Educație europeană de Romain Gary, o poveste despre situațiile limită care ne ajută să vedem limpede în haosul lumii și al inimilor.

Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn și volumul II din 1001 de nopți. Basme arabe istorisite de Eusebiu Camilar, publicate de curând la Humanitas Junior, îi așteaptă pe cei mai mici dintre cititori.

Volumul Amintiri de la Humanitas este a doua parte a cadoului pe care Editura Humanitas îl oferă la aniversare celor care i-au fost alături în cei 30 de ani de la înființare.

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Pingback: Librăriile Humanitas se redeschid din 16 mai | MINUTUL UNU - Ziar online

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro