bookblog.ro

---

Episodul 3 din „Vibrația muzicii” – emisiune culturală cu Sandra Ecobescu și Tiberiu Soare

Scris de • 9 July 2021 • in categoria Stiri

Duminică, 11 iulie, de la ora 17:00, vă invităm să urmăriți în premieră pe Canal 33 episodul trei din „Vibrația muzicii” – emisiune culturală cu Sandra Ecobescu și Tiberiu Soare concepută de Fundaţia Calea Victoriei în parteneriat cu Canal 33.

Al treilea episod al emisiunii ne prezintă viețile fascinante ale unor muzicieni care au schimbat istoria muzicii. Fie că vorbim despre compozitori renumiți, interpreți sau libretiști, aceștia au fost cei care au făurit lumea sunetelor așa cum o știm astăzi. Inovațiile aduse de-a lungul timpului de oameni care au trăit doar pentru muzică și prin muzică, au în spate povești captivante sau misterioase, toate însă merită decoperite.

Vibrația muzicii” este un dialog lunar între Sandra Ecobescu, președinta Fundației Calea Victoriei și cunoscutul dirijor Tiberiu Soare. Discuția relaxată și deschisă explorează universul muzicii cu marile sale compoziții și curente. Poveștile unor opere, balete și simfonii din muzica clasică alternează cu cele despre muzica zilelor noastre și apropie publicul larg de creațiile marilor compozitori. Cei doi participanți la dialog discută și despre interacțiunea dintre muzică și alte domenii culturale: literatura, pictura sau filosofia.

Emisiunea poate fi urmărită și pe conturile de YouTube Canal 33 și Fundația Calea Victoriei.

Următoarele ediții ale emisiunii vor apărea lunar și vor avea teme precum: Muzica de la marile curți europene, Muzica revoluționară, Simboluri și mitologii în muzică și multe altele. Episoadele anteriare pot fi revăzute aici și aici.

Emisiune concepută de Fundaţia Calea Victoriei în parteneriat cu Canal 33.

Emisiune realizata cu sprijinul Casei de Avocatură Bondoc şi Asociaţii.

Emisiune găzduită de Palatul Artmark, Galerie de artă şi casa de licitatii.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro