bookblog.ro

---

O oră de lectură:  Alexandru Papadopol citește din „Homeric”, un nou roman semnat de Doina Ruști  

Scris de • 25 September 2019 • in categoria Stiri

 

Joi, 26 septembrie 2019, ora 19.00, în Librăria Cărturești Carusel (str. Lipscani 55, București) ești invitat la o plimbare printre rafturi, alături de cuvinte înaripate, dansând pe muzica frazelor. Actorul Alexandru Papadopol citește din Homeric, un nou roman semnat de Doina Ruști.

Lectura va avea loc la parterul librăriei. Cine doreşte poate să schimbe câteva cuvinte cu scriitoarea Doina Ruști, la măsuța celor mai tainice povești (etajul I). George Onofrei va face o mini-introducere a evenimentului.

Homeric, cel mai recent roman semnat de Doina Ruști, apărut de curând la Editura Polirom, adoptă registrul fantastic și o structură de avangardă, fiind, într-un anumit fel, o sinteză a prozei scrise de Doina Ruști.

Când din Pădurea Cotroceni răbufnesc aburii parfumați ai altei lumi, ceva teribil și străvechi pătrunde în casele bucureștenilor. Prin Gorgani, începe să bântuie o stafie, iar oamenii dispar, unul câte unul, printre dispăruți numărându-se și o celebră ghicitoare, de care se leagă existențele multora. În nopțile întunecate o trăsură roșie străbate străzile, scormonind fricile ancestrale ale orașului. Iar, așa cum se întâmplă în vremuri fragile, un bărbat și o femeie se îndrăgostesc nebunește.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro