bookblog.ro

---

Persuasiunea pe înțelesul tuturor

Scris de • 28 January 2013 • in categoria Stiri

Marți, 29 ianuarie, între orele 18-19, la SNSPA București, în holul principal al intrării de la rectorat (Str. Vasile Alecsandri nr. 6) va avea loc lansarea cărții Căile persuasiunii în negociere, de Ștefan Alexandrescu. Vor vorbi ca invitați lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea, lect. univ. dr. Loredana Ivan și Paul Ardeleanu.

Căile persuasiunii în negociere conține peste 170 de tehnici, tactici, strategii, legi şi principii verificate în practică şi gata pentru a fi folosite în cele mai diverse situaţii, de la tranzacţii imobiliare la negocieri internaţionale, de la taraba din piaţă până la cearta de cuplu, de la încheierea contractelor până la spionaj. Acestea sunt ilustrate cu peste 50 de exemple, metafore şi bancuri care pun în valoare conţinutul. Stilul nu este rigid sau academic, ci personal, interactiv, destins şi amuzant.

Cei care vor cumpăra cartea de la eveniment beneficiază de o ofertă specială: 20 % reducere pentru participarea la workshopul de branding personal de sâmbătă, 9 februarie: http://discerne.wordpress.com/2013/01/25/tie-ce-iti-da-valoare/

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Pingback: Căile persuasiunii în negociere (2012) – DISCERNE

  2. Pingback: Cum să te faci înţeles/înţeleasă când vrei să convingi – DISCERNE

  3. Pingback: Căile persuasiunii în negociere | Dezvoltare profesională

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro