bookblog.ro

---

Programul Creative Night Talk în luna octombrie

Scris de • 8 October 2020 • in categoria Stiri

Seria de conferinţe Creative Night Talks – proiect implementat de Revista Atelierul, moderatoare Mihaela Ion - continuă în forţa în luna octombrie. În fiecare joi seara, de la 21.00 la 22.00, pe facebook Revista Atelierul sunt dezbătute subiecte de actualitate din cadrul industriilor creative şi culturale.

Astfel, pe 8 octombrie invitată este Carmen Dumitrescu, conferenţiar universitar doctor la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, pe 15 octombrie ne întâlnim cu Ana Tudora – creator de produs, pe 22 octombrie ne reîntoarcem atenţia asupra arhitecturii din România şi îl invităm pe arh. Matius Ichim, iar pe 29 octombrie povestim cu Anca Negescu despre statusul bijuteriei internaţionale.

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ne vorbească direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă.

Prin prisma desfăşurării lui online, Creative Night Talks facilitează accesului la cultură și anume facilitează accesul la ideile prezentate pentru categoriile de public ce locuiesc în zona dinafara centrelor urbanistice de cultură şi care nu ar avea acces la astfel de evenimente cu speakeri cu un know-how pluridisciplinar. Orice persoană cu o conexiune la internet poate vedea în timp real pe pagina de Facebook Revista Atelierul aceste conferinţe sau le poate accesa ulterior.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:

– pe www.revista-atelierul.ro

– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU

– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro