bookblog.ro

---

Shakespeare pe înțelesul copiilor: o nouă colecție de la Editura Niculescu

Scris de • 9 January 2020 • in categoria Stiri

Editura Niculescu lansează colecția Shakespeare Pentru Copii, o importantă selecție din opera marelui dramaturg Willim Shakespeare, povestită pe înțelesul copiilor.

Colecția cuprinde șase piese de teatru: Hamlet, Prinț al Danemarcei; Îmblânzirea scorpiei; Mult zgomot pentru nimic; Othello, Maurul din Veneția; Romeo și Julieta și Visul unei nopți de vară, în ediție bilingvă Engleză / Română. Astfel, textul în limba engleză este tipărit pe pagina din stânga, în timp ce varianta în limba română se găsește pe pagina din dreapta. Mai mult, cartea include și un Audiobook, cu textul narat în limba engleză.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piesele de teatru ale legendarului dramaturg sunt povestite pe scurt, într-un limbaj special adaptat tinerilor cititori care doresc să se aventureze în fascinanta lume a personajelor lui Shakespeare.

Narațiunea ușor de înțeles și ilustrațiile sunt realizate stilul benzilor desenate. Copiii pot citi povestea singuri sau cu ajutorul părinților, iar profesorii pot o folosi ca material didactic în sala de clasă.

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro